Pages

Thursday, November 14, 2013

Susu Snow Brand

Susu Snow Brand
Intai testimoni para ibu :)

Testimoni 1
sha_n posted on 7-11-2007 04:31 PM
so far yg sha tau..susu ni kandungan fat die tinggi skit...
sbb tu kebanyakan bb yg minum susu ni tembam2...

Testimoni 2
innova77 posted on 7-11-2007 04:33 PM
Reply #2 sha_n's post
1st baby saya minum ni... memang tembam...
so far tak der masalah dari kesihatan.. elok je sistem pencernaan dia..
tapi utk 2nd baby tak sesuai la pulak.. dia semelit...

Testimoni 3
luv_ma posted on 7-11-2007 04:46 PM
yup,
fat tinggi,tp kandungan DHA,AA bagai kureng skit dr yg lain.
ank sedara ma minum susu ni,tembom smpeilah dah 5 thn,x susut bodynyer.doc kategorikan obess dah.

Testimoni 4
potpuri80 posted on 28-11-2007 03:05 PM
anak puri yg second ni minum susu snow ... coz lepas je kuar dr perut mama dia .. terus doc kasi susu snow .... sampai le now dah 1 yr 3 mth..... memang tembam sikit le compare ngan si abg.:o


Testimoni 5
poison32 posted on 19-12-2007 04:53 PM
my baby masa lahir hingga la umur 8 bulan minum snow...sebabnya dia lahir tak cukup bulan so utk naik kan berat badan nurse yg suggest i try snow...tapi masalah sembelit tu memang ada..kalau blh bagi minum air lepas minum susu...i did tat alhamdullilah...she is fine now...memang tembam....


Testimoni 6
ibu_haritz posted on 21-1-2009 10:53 AM
anak adik ipar mnum susu snow tapi tak tmbam pun...
kurus kecik jer...
anak i yg tak mnum susu ni plak yg tembam n bulat...;P 

Ada komen positif, and ada komen negatif. So, apa pun keputusan kena tanya mr husband dulu sebab dia kalau bab-bab anak nie memang ada cerewet sikit. Biasalah... siapa tak sayang anak kan. semua nak yang terbaik untuk anak. :)






No comments:

Post a Comment