Pages

Friday, May 18, 2012

Konvo Oh Konvo

Tak sampai lagi bape bulan aku nak konvo... Dulu aku selalu pikirkan aku gi konvo dengan family aku. But now, i have somebody important yang akn tmn aku gi knvo.. tak lain dan tak bukan adalah bakal suami aku nanti. Tapi itu semua bergantung juga kepada rezeki. Kita hanya merancang but whatever happened adalah kerana tuhan dan tentukan. Kalau ada rezeki adalah aku gi konvo tu nanti...

Konvo tetap konvo but sometimes mmg aku jeles dgn kawan-kawan aku yang dah bekerja. Even goverment or what, dowg dah ada punca rezeki and pengalaman dowg sendiri. Rezeki aku tak tahu lagi bile. Rezeki tu dah ada cuma kadang-kadang masalah pengangkutan yang menjejaskan hasrat aku untuk pergi kerja.So i need to be more patient.. aku yakin dengan rezeki Allah..

Mmg aku nak sangat gi konvo. First xperience as a graduation wat aku x sabar sgt. lebih-lebih lagi aku rindu sangat pada kawan-kawan aku kat sana. kawan-kawan sebatch and seIT dengan aku. kawan-kawan yang giler-giler and sentiasa ada waktu susah and senang kitaorang. walaupun pernah bergaduh, pernah bermasam muka, pernah rasa sakit hati... tapi aku tetap kangan banget and sayang sama semua.....

Kalau aku dah bekerja mungkin aku boleh guna duit aku sendiri untuk segala pembiayaan aku gi sarawak. tak payah susahkan sapa-sapa. Tapi yang berlaku adalah sebaliknya. Memang sedikit sebanyak sedih juga coz of what? aku memang impikan tok belanja family aku kat sana. but yg berlaku sbaliknya.. :( sebab kat sana tie banyak function. dah lah aku nie jenis susah nak minta dwet dengan orang.. aduhaiiiiiiiiiiiiii...

" KONVOKESYEN "
POLITEKNIK MUKAH SARAWAK
DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT
( PENGATURCARAAN )



No comments:

Post a Comment