Pages

Thursday, November 10, 2011

Aku tak sabar woiiii.......

wah... minggu depan dan start final exam. tapi jadual exam pun aku tak tahu lagi. aduh..terok gilew lah klu mcm nie. sekarang nie aku tak tahu nak buat ape. belajar pn mcm nak x nak jer. markah pb dh kuar. so far alhamdulillah lah. lulus. cuma java jer aku lom tahu lg mcm mne.lulus or tak. tapi aku harap2 lulus lah..

semalam lecturer yang jd panel mse group aku present final projek ade msg aku. dia ckp dia berminat dgn sistem aku. dia mnta sistem yg aku bangunkn tu. pehh..mcm tak percaye jer aku rase sbb mse aku present ari tu mcm aku kne hentam dengan panel aku tu. tup2 gupenye dia bg mrkah yg besar jga untuk final projek aku tu. alhamdulillah.. syukur sgt2. sbb jam kredit utk final projek tu 5. sbb tu aku brharap sgt aku x fail spya pointer aku xtrun. tp aku x thu lg ble aku nk gi jmpa n tnjuk kn balik sistem aku tu. tggu lah... dia ckp before cuti nnti..

emm..sebut pasal cuti, lg 2 mggu jer aku kt sni.. lps tu aku balik kg dah.. yeah... daaa be daaaaa bedduuu... prasaan aku? aku epy sgt2.. dua kali raya aku x balik kg. so ble dh abx sem nie aku xnk tggu lme2 lg dh kt sni. aku nk balik jgk. tiket pn dh settle. cme brg2 jer lom sttle lg. byk nyer brg aku. mcm mne lh aku nk angkut sorg2 nie bwk balik smnjung. emmm...

mmg aku x sbr lh nk balik. yg pling pnting aku nk tgk ank2 buah aku. rndu gilew2 aku nk mlayan krenah ank2 buah aku. syg gilew aku dgn dowg. tapi ank buah aku yg pmpuan2 jer lah aku syg. hahahaha... yg lelaki2 smua dh besar2.. sbb tu kureng skir kot aku nk lyn tu. hahahaha.. but the good news for next year, both my sister now pregnant about 1 month.. huhuhu.. aku akn dpt 2 org ank buah baru thun dpn. yeahhh.... smga kandungan dowg dipelihara sebaik2  nya.

ok....now story ttg sem akhir nie budak2 integrasi ada provide dinner utk pelajar semester akhir. tp kne byr rm10. standard ar tu kan. tema dia mmg gempak... "Star of the Red Carpet".. pehh.. ala2 artis gitu kn. tp bkn nyer aku ada pkaian yg ssuai pn utk gi dinner tu. x thu lh mcm mne nie.. sok mlm plak tu. aduhhhhhhhhh... klu x pegi boleh x? bkn nyer pnting pn kan. jimat gak dwet aku rm10 tu. haiaiaaiaiaia.... tp kenangan tu yg penting :(

huhhhhhhhhhhhhhhhhh.... muahhhhh diary... :)