Pages

Tuesday, March 15, 2011

Presentation

Owhhhh BG.. Aku baru balik kelas nie. Aku balik jer terus aku jumpa kau. Kau tengok betapa sayang aku dengan kau. Aku ada presentation BI tadi BG.. Hehehe.. Starting aku yang mulakan. Mula-mula nebes juga aku tapi terpaksa cool demi kawan-kawan kan.. Hehehe...

Kau tau BG, yang bestnye walaupun xberapa nk highest markah presentation kitaorang tapi kitaorang is the second highest mark dalam kelas tu. Thanks pada komitmen kawan-kawan semua. Markah kita kongsi sama-sama k. Tapi aku rasa macam boleh do better dari tu. 

Member aku baru balik dari pasar. Dia ada bawa KFC balik. Hehehe.. Aku minta sikit tadi. Tak malu aku nie kan BG. Biarlah. Orang dah bagi aku terima lah.. Rezeki jangan di tolak. Celaka jangan dicari. Biar orang buat kita. Jangan kita buat orang. Lepas abix presentation nie, lega sudah hati aku nie. Sekarang fokus on exam BI jer. Harap-harap dapat score. Lecturer yang mengajar pun sporting juga. Thats y aku epy juga dalam kelas BI tu. Ketawa-ketawa jer.. Bebudak plak tadi present macam buat sarkas jer aku tengok. Ada yang serius, ada yang present dari awal sampai akhir buat lawak jer.  Hahahaha...

No comments:

Post a Comment