Pages

Monday, March 21, 2011

Aku Menang Juga

Entri aku petang nie just nak bgthu korang semua yang aku menang 
mase join contest GR. Aku dapat no2 dalam kategori pernceritaan 
menarik and aku akan dapat isian semula rm8. 

Hehehe.. alhamdulillah.. Xpyh aku topup2 lg nie.. 
Kalau korang tak percaya, korang gi tengok kat link nie

Aku tak tipu tau. Aku cakap benar sebenar benarnye. Hahaha.. 
Terima kasih pada anak buah aku yang jadi inspirasi aku dan juga pada kaklong aku yang sudi
 meminjamkan diri untuk cerita aku tu. Huhuhuhu

So sekarang nie aku just wait untuk topup aku masuk.
 Agak-agak biler yer.. hehehe
Kalau korang nak tgk ape isi cerita aku, korang klik kat sini
[Klik sini]

Selamat Beramal
(^_^)

No comments:

Post a Comment