Pages

Sunday, January 9, 2011

Hanya keluarga NY.

Pagi tadi baru story about my mom.. tup2 tadi mom ada telefon NY. Hehehehehe.. Lama NY tidak berborak dengan mak. Terima kasih pada my sis yang meminjamkan telefon pada mom. 
Saja mom call tanya khabar. Macam tau-tau jer my mom nie NY tidak sihat. My mom pesan pagi-pagi banyakkan minum air suam. My mom pun kurang sihat juga. My mom baru balik dari memotong. 
Cian my mom kan.. 

Tunggulah NY dah kerja nnti, NY akan tolong my mom. NY gantikan tempat arwah abang NY tu. Tolong mom dan adik-adik yang lain. Biar mereka belajar pandai-pandai.Jangan jadi macam NY ni.
InsyaAllah.. Cuma NY berdoa panjangkan umur NY untuk NY ada kesempatan balas budi mom and dad NY yang tolong NY sambung belajar ni. 
Ada kesempatan pada NY untuk balas jasa Kak Siti yang bagi duit pada NY masa mula-mula NY sambung belajar.
Ada kesempatan pada NY untuk balas jasa abang bond, abg ayie, abang aied yang pernah ambil dan hantar NY pergi airport awal-awal pagi setiap kali NY kena mulakan kuliah.
Ada kesempatan pada NY untuk balas jasa kak ain, kak yati yang selalu tolong NY, bagi pinjam duit,pinjam kereta pada NY, bagi semangat pada NY.
Ada kesempatan pada NY untuk balas jasa abg mamat yang pernah pinjamkan motor dia pada NY.
Ada kesempatan pada NY untuk balas jasa adik ila yang terpaksa tunggu untuk NY abis belajar.
Ada kesempatan pada NY untuk NY bantu adik-adik NY yang lain, adik syira, adik ika, adik efa, adik alun, adik dendong sekolah tinggi-tinggi.

Doakan untuk kesihatan NY agar NY ada kesempatan untuk balas semua jasa-jasa keluarga NY.
InsyaAllah.
Tidak lupa juga pada kakak ipar NY, kak ayu yang selalu tolong belikan tiket kapal terbang NY guna duit dia sendiri. InsyaAllah, ada rezeki NY ganti duit kak ayu. InsyaAllah.. Doakan kesihatan NY.
Pada kak shida juga yang terpaksa pergi kerja bawa motor bila abg ayie kena hantar NY pergi airport. Terima kasih.. Doakan kesihatan NY. InsyaAllah setiap pengorbanan korang NY akan balas jika ada rezekinya.
Doakan NY ok...

Sayang Family NY tau!

2 comments:

  1. same2...x yah ganti pun x pe..adik beradik mane berkira kan...slgi akak blh tlg..akak tlg..nt time akak susah ikin lak tlg...gud luck n take care sis.

    ReplyDelete
  2. hehehe..insyaAllah.. ada rezeki smua tu iqen balas.. sikit pun iqen x lupa jasa baik smua yg tolong iqen trmasuk akak..byk juga tlg family iqen.. thanks.... insyaAllah..take care too

    ReplyDelete