Pages

Sunday, January 16, 2011

Gara-gara Salah Tengok Tarikh

Uwarrrrrrrrrrrr...
Excited NY dengan tajuk and hendak masuk contest,
sampaikan NY salah tengok tarikh. 
Uwarrrrrrrrrr.

Dengan line yang slow, NY nak upload poster lagi wat jantung NY dagdugdagdug takut tak sempat hantar..
Tapi gupenye tarikh last 15 haribulan 2 jam 11.59pm lah. Bukan 15 haribulan 1..
Adoiiiiiiii...

Rasa geram pun ada, nak nangis pun ada. Malu pun ada sebab tuan punye blog yang buat contest nie dah tengok.
Eeeeeeeeeeeeeeeeee...
Uwarrrrrrrrrrrrrrrr...

Xpe..xpe.. NY hendak cari maklumat and edit gambar untuk NY buat entri terbaru untuk join contest ni.
Mana tahu kot2 rezeki NY.
heheheh

Kalau korang berminat hendak join contest ini, korang klik jer gambar kat sidebar NY nie. NY dah siap2 link kan url pemilik blog tersebut kat gambar sebelah nie..
Tajuk contest ni berkaitan kitar semula ok..
Hehehehe

(^_^)

No comments:

Post a Comment