Pages

Wednesday, January 19, 2011

Bila aku hendak kawen?

Hehehe..
Pang....pang..kompang..kompang..kompang..pang..bung..bung...gebung..gebung..gebung....
Kihkihkihkihkih...


Pagi tadi aku post kat fb aku, hehehehe.. korang tengok tu.. 30 komen aku dapat termasuk aku..:p
Aku saja-saja post status nie sekali komen nahhhhhhhh.. bersusun... Hehehe.. Thanks pada semua yang bagi aku nasihat, pada kawan-kawan aku, pada akak aku.. Aku tahu banyak cabaran bila dah berumahtangga ni. Aku tengok pun aku takut nak kawen.. Tapi tu lah.. benda nie lumrah manusia.. Yang penting jodoh dah ditetapkan oleh Allah.. Kalau cepat jodoh aku datang, cepat lah aku kawen. Kalau lambat,lambat lah.., Hehehehe... 

Bila dah bergelar isteri nie adalah perkara yang paling mudah untuk melangkah ke syurga.. Taat pada suami, taat pada Allah.

But now, as a student the most important is aku kena abxkan dulu stdy aku. Sebab aku nak dapatkan kerja! Nak dapatkan kerja untuk aku tolong mak aku, tolong adik-adik aku sambung belajar and aku nak beli semua barang yang aku xdapat nak beli sebelum ini. Aku nak bagi adik-adik aku, anak buah aku, duit raya bila hari raya.. Best... aku suke bile dowg dapat duit dari aku. Aku suke bila dengan dowg cakap "kak iqen bagi duit raya, mak itam bagi duit raya ".. aku suke... aku suke dengar..

Aku suke layan adik-adik aku dengan anak buah aku. Ingat lagi duit ptptn yang aku dapat, aku belikan anak buah aku bajak.. Banyak.. Hehehe... Aku belikan adik aku mainan... Best tengok dowg suke bila aku bagi barang-barang macam tu..


No comments:

Post a Comment