Pages

Monday, November 29, 2010

Thanks to Kak ina

Dari semalam lagi aku nk tulis blog nk cite psal kwn aku yang sowg nie. Tapi aku bz wat report. Sekarang baru ada masa.. Aku nak ucapkan terima kasih banyak2 coz bg aku present. Maaf sangat-sangat owg terlelap mase akak nk balik pahang. Tu lh aku nie slalu jer tido lewat. Kdg2 wat kje smpai aku terlelap. Tido sambil duduk pun ade.

Last2 bile aku trsedar terus aku x igt apa dah. Aku perasan mcm ade owg pggil aku tapi mata aku berat sgt nk buka. Pas tu aku trdengar bunyi mesej kt tpon aku. Disebabkn tipon aku tu mmg volume pling besar punyer, wat kn aku trjga. Mesej dari kak ina.. Emmm.... Dia ckp dia dah balik pahang. Dia kejut aku tadi tp aku x bangun. Jht tol aku nie. Maaf yer kak ina... Pas tu dia cakap dia ade bagi something kt aku. Ade dalam beg laptop aku. Aku pun terus bangun and pergi kat beg laptop aku. Emmm...

Pas tu aku trnampak ade bekas bulat wrna pink. Comel... Hehehe... Aku pun buka and tgk ade dua pasang keronsang.. Emmm.. Mula-mula aku pk msti kak ina perli aku sbb butang tudung aku asyik hilang jer.. Hehehe... gurau jer kak.. :p pas tu bila aku keluarkan kerongsang tu aku tgk ade sampul wet raya.. emmm... aku buka tgk ade dwet dalam tu.. mmg aku trkjut gile mse tgk. Kenapa lh kak ina susah2. Ptut lh dia bg senyap2..

Bekas nie sekarang dah jadi koleksi butang-butang tudung aku.
Berguna jugak kan.. Ahaks..


Cantik... comel bekas nie... Suke tgk...


Dua pasang keronsang.. Hehehe..
Yang atas cantik ke yang bawah cantik?
(^_^)



Cantik sangat keronsang nie. Aku suke sangat tengok. Mase bezday aku pun dia ade bagi aku nyet2.. Comel nyet2 tu.. Tapi aku xde benda nk bg dia. Maaf ye kak ina. InsyaAllah bile aku dah kje nnti, kalau kite berjumpa, owg belanja akak mkn.. Hehehe.. Aku akn jaga baik2 kerongsang nie. Hehe.. dah masuk dalam beg dah nak bawa lek sarawak.

Thanks kak ina.....

No comments:

Post a Comment