Pages

Saturday, November 20, 2010

Tasik Ayer Keroh

20 November

Sekarang nie nak cerita and post kn sikit gambar2 yang aku amk mase kt tasik ayer keroh plak. Our second destination lepas balik dari pengkalan balak. Hehehe.. Best ooo satu ari merayau. Tapi dengan family jer k. Family yg penting..


Bru tiba kt tasik ayer keroh. Ambil mood bergambar. Hahaha

Nie nk komen ape nie. Mcm nie punyer gaya tido pun ade. Aku pun blur tgk. Tapi dh dia selesa mcm tu..Aku nk masuk kn dlm dashboard jer sbnr nyer ank jepun nie.Tp comel sgt.

Gmbr nie ckup men pyah lg aku nk amik. Kena pakse dulu bru nk brgambar dgn aku. Ceh.. Nasib ar korang nie sister2 aku. Otai2 aku.. Huhu

Best sekali-sekala cycling mcm nie dgn family. Xde lh membazir mase aku dgn wat benda2 x berfaedah.Hehehe.. Mak sokong x apa ank mak ckp nie ^_^. Tapi yg sengsaranya aku kena bwk demok. HUHU

Ye lh qin. KO je lh yg nk brgmbr. Xpyh bg owg len. Bile lg nk lepas gian brgmbr byk2. Kan syg kan.. :D

Agk korang bile agk nyer aku dapat merasa dukung ank sendiri. Tetttt.. dh! xpayah nk pk lg.Mase utk brfikir dh abx. Hahaha..

Aku geram dgn jari kt blakang tu. Bru aku nk pose.. Hahaha.. Cembru tol kau dgn akak mu nie yer dik.. ^_^

My family.. LOve u all..

Comel kn dak jepun nie.. :D

Best lh korang nek basikal free. Ade owg blnjer.. Hehe

Lepas tired jap. Muke dh peluh2. Nasib x nmpk sgt.

Mase kecik2 xpuas men papan longsor.Sekarang lh masa nya.. Iyahhhh... :D

No comments:

Post a Comment