Pages

Monday, November 15, 2010

Gara-gara Kentut

Malam tadi memang malam yang terngeri dalam hidup aku. Tengah-tengah aku mengadap buku lapran harian aku yang kena aku siapkan dalam masa terdekat sampai membuatkan aku kena penyakit sakit hati yang terlampau then tetibe........ Kalaulah praktikal nie xde nk mengadap2 buku nie kan alangkah indah nyer..

Tengah2 aku syok menulis laporan sambil2 aku layan room dengan dak2 sengal melaka kan, tetiber jer tpon aku bunyi. Kalau aku dengar lagu "sembunyi" tu mmg dah sah ar tpon aku yg memekak. Xde owg len yg guna lagu tu slain aku. Coz aku mmg minat dgn lagu tu. Lagu sah aku klu aku gi karok dgn adik aku. Dan semestinyer aku lh yg akn jd misha omar and adik aku ar lh yg jd mgsa aku jd andy. hahahah.. smpaikn klu gi karok dgn dia and aku pilih lagu tu,mesti dia akn ckp "cnfirm aku ar nie kena jd andy" hahahahaha.. sengal tol..

Berbalik pada panggilan tpon nie td, aku pun angkat ar. sbb aku mls nk pgg tpon lme2 kn aku pun guna ar headpon dan aku x sdr handphone tu aku ltk kt sblh punggung aku. Tgh2 syok aku bergayut tu, tetiber jer perut aku memulas2. Aku pun xpk kn sgt ar kn dan dengan slamber nyer aku lepaskn kentut aku tu yg agak seram jgk ar bunyi dia.. Proooooottttt gitu.. kuat and galak jgk ar bunyi dia. Smpaikan adik aku pun gelak dgr aku kentut mcm tu. wakakakaka.. Tetibe aku bru teringt tpon aku letak betol2 kt sblh punggung aku.. mcm siak... hahahahaha..

Memalukan tol bile budak yg tpon tu tnye;

"kau kentut ker", smbil gelak kn aku..

Haahahahaha.. Poyo tol aku rase saat tu.. Hilang sekejap keayuan kt muke aku nie walaupun dia xdpt nk tgk muka aku kan. Hahahaha.. Aku rase klu blusher nk dibanding kn dgn muke aku mse tu,mmg blusher tu kalah. hahahaha.. Merah padam muke aku thn malu.. Demi keayuan and kebrutalan aku, Aku pun backup diri aku walaupun aku mmg tgh malu thp CCU kt hospital pakar. Mmg maksimum punyer malu.. Hahaha...




"Mcm ar ko xprnh kentut", aku mmbalas dengan slamber.. Hahahaha

Gelak punyer gelak smpai ar sekarang nie kalau aku igt pun aku cnfirm gelak lagi.. pehhh.... Malu siot...

2 comments:

  1. Dari smlm akak nk komen x dpt..hehe..
    nsb baik dlm tipon..klu jmpe face 2 face mau org tu gelak guling2 dgr ikin kentut...

    ReplyDelete