Pages

Friday, November 12, 2010

video

Best tol video nie.. Mula2 starting mmg ade lmbab skit mcm kayu.. tp bile dh dgr tang kores aku mmg tabik ar.. Lirik pun wat hati aku cair jer. Best tol. Tiap2 ari aku dgr smpai kn aku dh nek hafal dh lirik nie. Bg korang yg tgh dok bercinta mcm sparuh mati tp x mati2 lagi tu mmg kena ar lirik lagu nie dgn korang. Konon2 ar kan. Jiwa tgh syg kata org. Hati tgh bersatu. Mulut bau pun awek/balak thn jer. Sbb syg kan.. hahahaha..

Pas tu bile putus jgn hrp ar. Mulut bau jer dh kena maki ckp mulut bau mcm smpah. Tp x kena kt aku ar.. sbb sntiasa wangi jer kan. Korang akn ckp xde mkne nye sye cinta awk. Smbil baling kn air kt muke ex korang tu.

Aku dulu tak tahu gak pasal lagu nie. Then ade sowang kawan aku nie merangkap kawan "teman tapi mesra aku" ar kan. Malam tu dia tipon aku. Kiranya mcm nie ar sikit2 dia nyer dialog...

samad (bukan nma sbnr) : awk prnh dgr x lagu aku dia dan kamu?

aku (slamber mnjwb) : rse nye cm prnah dgr jer..

(aku pun mule pk2 kt mne aku prnh dgr lagu nie. Nk ckp kt radio aku nie bkn nyer slalu dgr radio pun. Nk kata kt youtube aku nie punyer ar rjin plak kn nk mgdap youtube slalu. Aku pun nek bingung gak kt mne aku prnh lagu nie. Aku garu2 kepla nk igt kn kt mne aku dgr lagu nie. Pas tu aku belek2 ar laptop aku. Buka2 kt local disk aku yg aku cmpak kn smua video2 and lagu2 aku. Satu2 aku belek smpai aher nyer aku jmpa dgn video nie. Ceh.. wt penat aku jer mengingat. Gupenyer dlm lappy aku sendiri. Sendiri smpan sendiri yg lupa.)

samad (bukan nma sbnr) : awk nie mgelamun ape. prnh dgr ker lagu tu?

aku (slamber mnjwb) : ( dgn bgga nyer aku mnjwb stlh aku cnfirm2 yakin mmg aku prnh dgr. Mne x nyer video dh ade dpn mate. hahahaha... )

Pernah dgr lah awak. Tapi cm lembab jer intro dia. Bukan nyer best pun.

(dengan slamber aku mengutuk tnpa pikir kn owg yg penat2 tulis lirik and wt lagu tu. Hahahaha... )

samad (bukan nma sbnr) : Cuba awk dgr betol2 lagu tu and tgk btol2 lirik lagu dia.. Best wak.. Sye minat tol dgn lagu nie..

Pehhh.. dlm hati aku dh cair dh. Mcm dia nk tuju kn lagu tu kt aku plak.Tu ar yg aku pk. Hahahahaha. Syok sendiri beb. Tapi dia xde pun syok kt aku. Disebb kn dia mnt lagu tu and demi "syg" aku kt dia, aku pun lyn ar lagu tu smpai ar aku skrg nie tgkap lentok and minat giler2 dgn lagu nie.)

No comments:

Post a Comment