Pages

Wednesday, September 8, 2010

Nk title gak ker??

kihkih.. korang jgn ler bca title tu.xde kena mengena pun dgn story aku nie. hahahhaa... Aku tengah bosan x thu nk wt per nie ha. Sayang aku pun x thu dah pi mane. HUHUHU... Bosan tol. Aku nk tgk movie pun dh xde movie best aku nk tgk. Xde citer baru. Ohhhh nywa.. Aku nk tnjuk kn bju raya aku.tp lupa plak nk amik gmbr.. Haha.. spe yg slalu gi butik zainab msti thu bju aku.. wakkaakaka.. malu nyer.. hihi.. tp nk wt mcm mne kn.tu jer tmpt yg tiap2 tahun aku serbu utk cari bju raya. huhu.. tmpt len xde dah. dah lh mahal tahap cipan..ceh..

uwar.. menguap dah aku. Mata pun dah berair. Hahaha.. Adeh.. nak bantal.. nak chebear.. Rindu nyer kt chebear aku.. mama rindu kamu tayunk.... pagi tadi sweet jer aku tgk dia tido. Aku selimutkan chebear aku. tkot dia sejuk.. hihihihi... Dia je lh yg slalu teman aku kt umah. Time aku nk tido mesti aku nk pelok dia. Klu xde dia aku rasa mcm xde owg jer nk pelok aku nie.. kihkihkih.. tp mmg xde pun owg nk pelok.. huhuhuh... chebear tu pun nasib ler dia tu x leh bersuara. Klu dia blh bersuara mesti dia menjerit xnk jadi mangsa pelok aku.. wakkakakaka.. nasib kau lh chebear dapat tuan cm aku nie.. huhu..

Kasut raya thun nie xde. Sbb mls nk beli. Haha... kasut kt umah melambak. Sebat jer ar mne yg ade nnti. kalau xde kasut,jalan jer guna kaki ayam.. Hahaha.. bukan nyer owg nk tgk pun. Dak ekin nyer perangai kan.. Haha.. mcm2 leh wat.. Janji beraya and meletop.. Huhuhu...

Penat dah tgn nie dok menaip. Nnti taip lagi yer.. aku taip panjang2 pun bukan nyer ade owg nk baca.. haha.. syok sendiri jer aku nie.. wakakakaka....

No comments:

Post a Comment