Pages

Friday, September 3, 2010

Nak raya


hehehe... cam budak2 lah plak bile igt ttg raya. Bukan nyer dpt dwet raya pun. Sakit raya adalah.. Ye ar.. spe lg nk kemas kn pinggan mangkuk setiap kali org dtg beraya klu bkn yg dah besar2 nie.. hahahaha....

Yg gmbr atas nie bukannyer gmbr raya aku.. hihi.. nie gmbr dlu2 mse kt PMU.. mcm pndai men gitar je kn bwk gitar kt belakang tu.. HAhahahaha... Jgn terpedaya.. sekadar hiasan.. Aku tolong bawakkan gitar orang jer.. hihi...

Jeng..jeng..jeng....

Aku pun xthu nk story ape.. Yg pasti hari nie adalah hari bosan aku sedunia.. Bosan giler.. Tapi tengah ari kang ade insan bek hati nk ajak gi carefour.. Hahaha.. mmg kuat berjalan tol.. Aku nie ikut je lah org dah ajak..

Nak dduk dalam pejabat lama2 pun nk wat per kn.. wat kebas punggung jer.. haha.. sekurang2 nyer cerah skit mate aku nie ha.. hehehe...

Nie plak gmbr aku time gi tasik ayer keroh.. dah mmg fvorite aku suke kn alam sekitar kan.. hahaha.. tenang jer rase hati bile gi sini.. Sok2 ajak jer couple gi sini..dari nk gi shopping2 nie wat penat badan,wat perabih dwet jer.. hahaha...

Time nie lah ade sorang mamat nie dgn geng2 dia blh terjatuh dalam tasik masa dowg berkayak. Haha... Cian gak.. Aku datang tolong dowg ckp xpyh.. Adehh.. Tu lah laki.. Ego tol.. Nasib dalam tasik tu xde buaya.. Kalau ade buaya haa bru pdn dgn muka korang. erkkk.. Xbek tol.. Kalau betol ler dlm tasik nie ade buaya,serik aku x dtg lg dah.. silap2 dengan aku kena ngap.. huhu... yumi......

No comments:

Post a Comment