Pages

Tuesday, September 7, 2010

bosan tahap gaban

x terlewat utk aku ucapkn slmt pg kt sume.. hahaha... Bosan betol lah dok dlm pejabat nie. Aku x thu nk wat pebenda dalam nie. Dah abix dah citer2 kt lptop nie aku tgk. Dah ler xde cuti raya. Adeh.. nasib2.... huhu.. tp best gak lah dapat beraya kt kg. Nasib aku kena prctical time beraya. Klu x menangis jugak lah aku mcm raya tahun lepas. Huhu.. Aku rase nk tido jer.. haha.. bosan2..

Malam semalam aku dengan adik beradik yg len perabih kn bunga api. Haha.. Mcm budak lah plak kn. Dah tu nk wtper lg. Xkan aku nk tgk jer dowg dok men bunga api. Mne leh tahan jiwa kanak2 aku yg memberontak nie. haha.. Rase tercabar ler tgk dowg leh men bunga api. Ape...pikir umur2 cm aku nie x layak ker men bunga api? Hahaha... aku pun ade perasaan beraya gak. huhu...

Aku just amik video budak2 tu jer tgh men bunga api. Xde plak aku amik gmbr. Klu x leh aku tag kn dalam nie. Huhu.. X lame lg beraya.. adeh,... mcm cepat jer masa berlalu. Aku rase mcm bru jer mggu lps aku pose.. Mne x nyer.. Owg pose sebulan,yg aku nie pose 3mggu jer.. Hahaha.. Lg sminggu tolak cuti peristiwa:p

Nmpk ker aku tgh potong ikan tu.. Haha.. Besar giler nyer ikan yang bapak aku dapat masa dia pi mancing kt kolam. Suda nye dia bwk balik umah aku yg kena menyiang. Haha.. Pas tu wau ikan bakar... emmm.. Dap nyer... Lom abis bakar lg bdk2 dah ratah.. Haha.. tp mmg best pun.. Thun depan dah balik sarawak xde lah mcm nie lagi.. huhu...



No comments:

Post a Comment