Pages

Wednesday, September 8, 2010

Nk title gak ker??

kihkih.. korang jgn ler bca title tu.xde kena mengena pun dgn story aku nie. hahahhaa... Aku tengah bosan x thu nk wt per nie ha. Sayang aku pun x thu dah pi mane. HUHUHU... Bosan tol. Aku nk tgk movie pun dh xde movie best aku nk tgk. Xde citer baru. Ohhhh nywa.. Aku nk tnjuk kn bju raya aku.tp lupa plak nk amik gmbr.. Haha.. spe yg slalu gi butik zainab msti thu bju aku.. wakkaakaka.. malu nyer.. hihi.. tp nk wt mcm mne kn.tu jer tmpt yg tiap2 tahun aku serbu utk cari bju raya. huhu.. tmpt len xde dah. dah lh mahal tahap cipan..ceh..

uwar.. menguap dah aku. Mata pun dah berair. Hahaha.. Adeh.. nak bantal.. nak chebear.. Rindu nyer kt chebear aku.. mama rindu kamu tayunk.... pagi tadi sweet jer aku tgk dia tido. Aku selimutkan chebear aku. tkot dia sejuk.. hihihihi... Dia je lh yg slalu teman aku kt umah. Time aku nk tido mesti aku nk pelok dia. Klu xde dia aku rasa mcm xde owg jer nk pelok aku nie.. kihkihkih.. tp mmg xde pun owg nk pelok.. huhuhuh... chebear tu pun nasib ler dia tu x leh bersuara. Klu dia blh bersuara mesti dia menjerit xnk jadi mangsa pelok aku.. wakkakakaka.. nasib kau lh chebear dapat tuan cm aku nie.. huhu..

Kasut raya thun nie xde. Sbb mls nk beli. Haha... kasut kt umah melambak. Sebat jer ar mne yg ade nnti. kalau xde kasut,jalan jer guna kaki ayam.. Hahaha.. bukan nyer owg nk tgk pun. Dak ekin nyer perangai kan.. Haha.. mcm2 leh wat.. Janji beraya and meletop.. Huhuhu...

Penat dah tgn nie dok menaip. Nnti taip lagi yer.. aku taip panjang2 pun bukan nyer ade owg nk baca.. haha.. syok sendiri jer aku nie.. wakakakaka....

Tuesday, September 7, 2010

bosan tahap gaban

x terlewat utk aku ucapkn slmt pg kt sume.. hahaha... Bosan betol lah dok dlm pejabat nie. Aku x thu nk wat pebenda dalam nie. Dah abix dah citer2 kt lptop nie aku tgk. Dah ler xde cuti raya. Adeh.. nasib2.... huhu.. tp best gak lah dapat beraya kt kg. Nasib aku kena prctical time beraya. Klu x menangis jugak lah aku mcm raya tahun lepas. Huhu.. Aku rase nk tido jer.. haha.. bosan2..

Malam semalam aku dengan adik beradik yg len perabih kn bunga api. Haha.. Mcm budak lah plak kn. Dah tu nk wtper lg. Xkan aku nk tgk jer dowg dok men bunga api. Mne leh tahan jiwa kanak2 aku yg memberontak nie. haha.. Rase tercabar ler tgk dowg leh men bunga api. Ape...pikir umur2 cm aku nie x layak ker men bunga api? Hahaha... aku pun ade perasaan beraya gak. huhu...

Aku just amik video budak2 tu jer tgh men bunga api. Xde plak aku amik gmbr. Klu x leh aku tag kn dalam nie. Huhu.. X lame lg beraya.. adeh,... mcm cepat jer masa berlalu. Aku rase mcm bru jer mggu lps aku pose.. Mne x nyer.. Owg pose sebulan,yg aku nie pose 3mggu jer.. Hahaha.. Lg sminggu tolak cuti peristiwa:p

Nmpk ker aku tgh potong ikan tu.. Haha.. Besar giler nyer ikan yang bapak aku dapat masa dia pi mancing kt kolam. Suda nye dia bwk balik umah aku yg kena menyiang. Haha.. Pas tu wau ikan bakar... emmm.. Dap nyer... Lom abis bakar lg bdk2 dah ratah.. Haha.. tp mmg best pun.. Thun depan dah balik sarawak xde lah mcm nie lagi.. huhu...



Friday, September 3, 2010

Nak raya


hehehe... cam budak2 lah plak bile igt ttg raya. Bukan nyer dpt dwet raya pun. Sakit raya adalah.. Ye ar.. spe lg nk kemas kn pinggan mangkuk setiap kali org dtg beraya klu bkn yg dah besar2 nie.. hahahaha....

Yg gmbr atas nie bukannyer gmbr raya aku.. hihi.. nie gmbr dlu2 mse kt PMU.. mcm pndai men gitar je kn bwk gitar kt belakang tu.. HAhahahaha... Jgn terpedaya.. sekadar hiasan.. Aku tolong bawakkan gitar orang jer.. hihi...

Jeng..jeng..jeng....

Aku pun xthu nk story ape.. Yg pasti hari nie adalah hari bosan aku sedunia.. Bosan giler.. Tapi tengah ari kang ade insan bek hati nk ajak gi carefour.. Hahaha.. mmg kuat berjalan tol.. Aku nie ikut je lah org dah ajak..

Nak dduk dalam pejabat lama2 pun nk wat per kn.. wat kebas punggung jer.. haha.. sekurang2 nyer cerah skit mate aku nie ha.. hehehe...

Nie plak gmbr aku time gi tasik ayer keroh.. dah mmg fvorite aku suke kn alam sekitar kan.. hahaha.. tenang jer rase hati bile gi sini.. Sok2 ajak jer couple gi sini..dari nk gi shopping2 nie wat penat badan,wat perabih dwet jer.. hahaha...

Time nie lah ade sorang mamat nie dgn geng2 dia blh terjatuh dalam tasik masa dowg berkayak. Haha... Cian gak.. Aku datang tolong dowg ckp xpyh.. Adehh.. Tu lah laki.. Ego tol.. Nasib dalam tasik tu xde buaya.. Kalau ade buaya haa bru pdn dgn muka korang. erkkk.. Xbek tol.. Kalau betol ler dlm tasik nie ade buaya,serik aku x dtg lg dah.. silap2 dengan aku kena ngap.. huhu... yumi......

Thursday, September 2, 2010

ade ke ptot??????

hari nie pagi2 lagi dh kena "kepala otak kau"... hahahaha.. ade ke patot??? ishhh si buntal nie.. Aku rasa cam nk sedut jer lemak2 dia guna vacuum.. hahahhaa... last2 aku wat bodoh jer... mmg sengal... rase nk terajang tp pikir aku nie pkai kain plak.. hahaha.. mcm brani jer.. ade ke patot??? kihkihkihkih... tapi nie lah asam garam dunia.. Cuma len kali x pyh lah nak guna bahasa2 mcm tu yer pak buntal.. Profesional lah skit.. hihi.. Ye lah, pengarah aku dtg observe sma jer mcm pensyarah2 yg lain dtg nilai prestasi pelajar practical. Bukannyer lebih2 sgt pun.. Stakat tgk2 gitu jer.. adehh.. kena si buntal nie over plak.. hahahahaha... Ade ke patot??????? adehh.. aku rasa cam nk marah jer tp mengenangkan aku masih dididik untuk berbudi pekerti dan bersabar so aku wat x thu jer.. hahahahaha... wat x thu lah sgt padahal hati sakit gak.. hihi.. ade ke patot???? aku pun xthu ape aku taip nie. korang nk layan citer nie korang layan jer.. ade ke patot?????? kihkih